Meniu
Cos cumparaturi

Creioane cerate roz pal 12 buc/set Jovi

Creioane cerate roz pal 12 buc/set Jovi
-20 % Stoc epuizat
Creioane cerate roz pal 12 buc/set Jovi
10,00 Lei
12,50 Lei
Fără TVA: 8,40 Lei
  • Stoc: Stoc epuizat
  • Brand: Jovi
  • Cod produs: 980 19

Recenzii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Descriere

Creioane cerate roz pal 12 buc/set Jovi - lungime 75 mm, material ceara, 12 bucati / set, culoare roz pal, diametru 12 mm.
Creioanele cerate sunt potrivite pentru toate vârstele, dar mai ales pentru cei mai mici ca primul creion de desenat. Nu pătează, sunt inodore și nu se sparg. Aluneca cu ușurință pe hârtie, sunt foarte indicate pentru a colora si desena iar ascuțirea lor se face cu mare usurinta. Recomandat pentru gradinita si scoala.
 
Avantajele utilizării
Creați linii netede si uniforme.
Fara miros.
Sunt foarte durabile si poate fi folosit întregul creion. Copilul devine direct implicat în desen.
Ușor de ascuțit.
E distractiv să colorezi cu creioanele cerate.
Culori atractive.
Bună acoperire.
Ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine.
Potrivit pentru toate vârstele.
 
Tehnici de aplicare
1. Tehnica de umbrire: Umbrirea se realizează desenand de la tonuri mai deschise la culori mai închise. Zonele colorate sunt create prin trasarea liniilor foarte strânse între ele sau desenate una deasupra celeilalte.
2. Tehnica liniară: nuantele de culoare diferite sunt obținute prin desenarea liniilor, una peste alta, într-un model cris-cross. Modelul criss-cross ar trebui să fie mai gros în zona în care este necesară o nuanță mai închisă.
3. Ceară sgraffito: se va lucra partea de sus a unui desen în culori deschise folosind tehnica de umbrire, sau pe un strat de linii colorate diferite trase cu creionul de ceară. În primul rând, se acoperă întregul desen cu un strat de creion de ceară de culoare închisă. Cu un instrument de modelare în creion sau cu vârf, zgâriați liniile pentru a dezvălui culorile ascunse de dedesubt.
4. Sgraffito de detergent: acest procedeu este exact același ca tehnica sgraffito-ului de ceară, cu excepția faptului că, în loc să acoperim stratul de bază al culorilor cu creion de ceară, vom folosi un amestec de tempera lichid și detergent lichid (aproximativ trei părți tempera la o parte detergent). Când tempera sa uscat, vom zgâria desenul pentru a dezvălui stratul de culori de dedesubt.
5. Așchiere: așchiile rămase de la ascuțirea creioanelor de ceară Jovi pot fi clasificate în culori și folosite pentru a realiza compoziții de tip mozaic. Întindeți adezivul pe zona desenului pentru a fi „colorat” și presărați în sus cioburile de culoare aleasă. După ce lipiciul s-a uscat, scuturați orice bucăți libere de wax.ce.s, dar dacă credeți că îmbrăcămintea poate fi problematică, vă recomandăm să o spălați cu mâna.
 
Metode de spălare
Pentru curatarea mainilor este suficient sa se foloseasca doar sapun sau sapun lichid.
Pentru curatarea materialelor textile, imbracamientei este suficient sa se foloseasca detergent intr-un ciclu normal de spalare.
 

Creion cerat / Creion cu licenta Jovi, recomandat pentru scoala si gradinita.
Acest produs, creion, face parte din oferta de promotii, cu un discount de -20%. economisesti aprox. 2 lei

Specificatii

Caracteristici generale
Tip Creion cerat, Creion
Colectie Jovi
Material Ceara
Culoare Roz pal
Tip set Monocolor
Diametru 12 mm
Culori / Set 1
Informatii suplimentare
Oferte Promotii
Recomandat Scoala, Gradinita
Varsta minima 2+ ani
Produsul dezvolta Aptitudini coordonare, Abilitati motorii
Standard EN 71-3, ASTM D-4236
Lungime 75 mm
Bucati / Set 12