Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul UE 679/2016, Legea 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare

Regulile de mai jos expun politica de confidentialitate promovata de #site#. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de date cu caracter personal pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

S.C. Badenis Trading S.R.L. cu sediul in Craiova, Str. Anul 1848, nr. 22, J16/916/1997, CUI RO 9789391, este compania care detine site-ul #site#.

Definiții
Date cu caracter personal - orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;
Stocarea - păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
Sistem de evidența a datelor cu caracter personal - orice structură organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;
Operator - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
Terț - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, altă decât persoană vizată, operatorul ori persoană împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;
Destinatar - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;
Date anonime - date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;
Date de tip "business contact" - date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizații, în această calitate. Datele tip "business contact" nu intră în categoria datelor cu caracter personal;
Date statistice - date care au fost obținute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

       Colectam datele cu caracter personal de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Datele cu caracter personal colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numarul de telefon, adresa de e-mail. Datele referitoare la cardurile bancare nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. Nu vom vinde, inchiria sau distribui datele colectate catre personae neatnimanui.

Colectarea de date cu caracter personal pe site.
Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul nostru in urmatoarele scopuri:
– expedierea și facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;
– livrarea produselor comandate;
– rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la comandă sau produsele achiziționate;
– trimiterea de buletine informative periodice – cu aprobarea dumneavoastră.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali, sau firme de curierat.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: Băncile implicate în procesarea plăților online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate. Atunci când suntem solicitați să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

Durata prelucrarii
Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe intreaga perioada de timp cat Contractul incheiat intre parti va fi in vigoare, cu indeplinirea prevederilor legale aferente Capitolului II, art. 5, cu referire la modul si perioada de stocare a datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal trebuie pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele.

Cum protejam datele dumneavoastra ? 

Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui date cu caracter personal.
Pentru a va asigura ca adresa de e-mail si parola raman confidentiale, va recomandam sa nu le impartasiti nimanui.
Daca alegeti sa primiti newsletter-ul nostru care va include promotii, stiri de ultima ora referitoare la site, cupoane promotionale etc, adresa de email va fi folosita.

Cum pot sa imi anulez subscrierea sau sa modific datele mele personale ?

 In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date, datele cu caracter personal pe care ni le-ati oferit prin intermediul site-ului nostru, prin folosirea paginii de actualizare a contului dumneavostra. Daca nu doriti sa mai primiti informari, sau daca doriti sa stergem datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa: office@badenis.ro.

Drepturile utilizatorilor:
- dreptul la informare (operatorul este obligat sa aduca la cunostinta utilizatorului prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
- dreptul de acces la date (orice solicitare in acest sens se poate face prin email);
- dreptul de intervenție asupra datelor (orice solicitare de modificare sau stergere a datelor personale se poate face prin email; orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte);
- dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ovizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
- dreptul de a se adresa justitiei.
- dreptul de a reclama orice incalcare a legislatiei in vigoare in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal la autoritatea de supraveghere

Modificari in politica noastra de confidentialitate
Va vom informa daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam datele furnizata de dumneavoastra. Noi incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa nu isi divulge datele contului.

Feedback si reclamatii

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la aspectele de confidentialitate, functionalitate sau design ale site-ului nostru. In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne trimiteti un e-mail.


TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

  Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului #site#. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. #site# este un site propietatea firmei SC Badenis Trading SRL, persoana juridica romana infiintata legal in anul 1997 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO 9789391; Registrul Comertului: J16/916/1997  SC Badenis Trading SRL, cu sediul in Craiova, Str. Anul 1848, nr. 22 isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile fara nici o notificare prealabila.

Drepturi de Autor

   Tot continutul site-ului #site# este propietatea SC Badenis Trading SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

Licenta de acces pe site

   SC Badenis Trading SRL, iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul #site#, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care SC Badenis Trading SRL, isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul #site# si nicio parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC Badenis Trading SRL, SC Badenis Trading SRL, poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara obligatia de a motiva aceasta decizie.

Descrierea produselor

   #site# foloseste descrieri identice ale produselor, de asemenea imaginile sunt identice cu cele ale produselor pe care le veti achizitiona. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc #site# le poate comanda special pentru dumneavoastra si va notifica asupra acestui lucru. Puteti solicita in orice moment explicatii detaliate trimitand un mail la office@badenis.ro.

Taxe si adaosuri

   Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC Badenis Trading SRL, nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul #site# se practica adaosuri comerciale cuprinse intre 0 si 100%.
   Cheltuielile de expeditie sunt 16 RON + TVA daca exista sediu Urgent Curier / Fan Curier in localitatea de livrare a comenzii, in caz contrar kilometrii suplimentari sunt suportati de destinatari.

Conditii de returnare

   Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC Badenis Trading SRL, va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta returnarea produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, nu au ambalajul original si eticheta produsului.
   Produsele comandate raman proprietatea SC Badenis Trading SRL pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face prin ramburs/numerar la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.
   Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea scrisa a SC Badenis Trading SRL In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Cheltuilelile aducerii la conformitate (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre SC Badenis Trading SRL.

Documente contractuale

   Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul #site#, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
   Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
     - Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.
     - Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul).
     - Termeni si conditii.

Extinderea obligatiilor/drepturilor Vanzatorului/Cumparatorului

   - Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
   - Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
   - Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
   - Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
   - Preturile afisate pe site sunt valabile in momentul lansarii comenzii, acestea fiind actualizate zilnic. Reducerile, promotiile sau discounturile nu sunt cumulative, aplicandu-se intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.
   - Preturile sunt afisate in lei (RON) si includ TVA (19%).  

Utilizarea site-ului este interzisa persoanelor sub 16 ani.