Valizele de călătorie tip ride-on îl vor implica mai mult pe cel mic în călătoriile în familie.
Alegerea unei valize pentru copii de tip ride-on (de “călărit”) va fi un succes. Micuțul se va transforma într-un mic explorator și va experimenta momente de neuitat în cel mai distractiv mod. El va fi chiar cel care își va alege hainele, le va organiza și transporta, supravegheat de tine, desigur.

Este timpul ca micuțul tău globe-trotter (în traducere - turtist care cutreieră tot globul) să-și lase imaginația să zboare și să călătorească cu o valiză de călătorie ride-on. Este confortabilă, ușoară, practică și, mai presus de toate, super distractivă! Sper că te-am convins!

Un interior atât de practic încât te va surprinde. Benzi elastice interioare care fac magie!
Indiferent de agitația călătoriei, chiar dacă copilul va călări valiza sau o va manevra dintr-un loc în altul, lucrurile din bagaj vor rămâne așa cum le-ați depozitat, datorită interiorului practic dotat cu benzi elastice pe ambele părți.
Prin urmare, orice s-ar întâmpla, hainele și accesoriile copilului tău vor fi bine protejate și vă va garanta o călătorie de neuitat.

Nu este o simplă valiză, este o super valiză! Foarte rezistentă la șocuri!
Cum rămâne cu loviturile pe care le suferă valiza când călătorim? Dacă este deja dificil să eviți loviturile, tu ca adult, imaginează-ți dacă micuțul tău va fi cel care o va manevra. Nu va sta nemișcat nicio secundă. Va alerga dintr-un loc în altul, se va juca, se va plimba cu ea.
De aceea valizele ride-on sunt realizate din ABS, material care, pe lângă faptul că este rigid și ușor, asigură o durabilitate îndelungată. Aceasta va fi prima dintre multele călătorii împreună!Protecție impecabilă! Protejarea bunurilor tale nu a fost niciodată atât de ușoară.
Dacă există ceva care ne oferă liniște sufletească, este acela să știm că lucrurile cele mai importante sunt protejate. În acest caz, cele ale micuțului tău, care cu siguranță includ și ceva jucării în plus. Astfel, valizele ride-on, pe care se pot așeza cei mici, au o închidere laterală cu cifru, roți pentru o deplasare confortabilă, mâner și baretă, pentru o manevrabilitate ușoară.O călătorie distractivă datorită multiplelor modalități de transport!
Distracția este garantată pentru cel mic, rămâne doar să alegi modul de a o transporta. Genul acesta de valize pot aluneca în diverse moduri. De la cel mai obișnuit mod, trăgându-l cu cureaua de umăr reglabilă ca și când ar fi un cărucior, până la cel mai amuzant mod, călare deasupra ei.

Cu personajele preferate alături!
Micutul nu se va putea opri din zâmbet când va afla că și personajele lui preferate se alătură aventurii . Nu există o modalitate mai bună de a experimenta toate senzațiile pe care le oferă o călătorie decât alături de familie și cu vedetele serialelor și filmelor sale preferate.

Dacă destinația este știută, nu mai rămâne decât să-i alegi celui mic valiza cu personajul preferat, fie ca este Mickie Mouse, Minnie Mouse, cățelușii din 101 Dalmațieni, Spiderman sau eroii din Paw Patrol. Pariază pe o valiză ride-on și vei vedea cât de mult se va distra cel mic!