Meniu
Cos cumparaturi

Despre Noi

BADENIS TRADING a fost fondata in 1997. Compania distribuie articole de calatorie, fashion, business ale brand-urilor Pepe Jeans London, Movom, Roll Road, Davidt's, produse de marochinarie scolara brandurile Disney, Santoro’s, Movom, Enso, Adept, Avengers, Spiderman), jucarii - producator Ods Distribution, caiete, registre - proucator Mar Mar, brandul Jovi cu toata gama de articole de creatie si coloriaj si brandul Folia cu o gama variata de produse creative, scolare si timp liber.
Am adus la un loc mai multe genuri , astfel incat clientul sa poata alege ceea ce i se potriveste stilului sau propriu. Il introducem intr-un univers modern si rafinat, care se redefineste si se reinventeaza continuu.
Produsele sunt create pentru cei care aprecieaza calitatea, utilitatea, fashion-ul si bunul gust. Toate colectiile au preturi accesibile si cuprind selectii rafinate de marci apreciate international.

In cadrul firmei exista insa doua divizii:

1) Divizia de articole scolare (si de gradinita), articole de calatorie, fashion si business, divizie care importa si comercializeaza produse apartinand celor mai noi licente pentru copii si a unor licente apreciate pentru adulti. Astfel, pentru articolele de scoala si gradinita, copiii dvs pot fi  in pas cu noile tendinte, bucurandu-se de cele mai noi licente:  Cinderella, Frozen, Star Wars, Avengers, Big Hero, Gorjuss, dar si  de licentele traditionale: Minnie, Mickey, Daisy, SpiderMan, Cars, Planes, Princess.
Colectiile de articole pentru adulti cuprind linii de bagaje,  marochinarie fashion si business, marcile Pepe Jeans London, Enso, Adept, Movom, Roll Road si Davidt's. Pentru toate colectiile enumerate, compania noastra este unic importator si distribuitor.
Pentru vizualizarea colectiilor noastre, puteti accesa site-ul www.badenis.ro .


2) Divizia de utilaje pentru industria confectiilor si incaltamintei se ocupa cu importul si distributia utilajelor industriale necesare in industria confectiilor si a incaltamintei. Importam marci de renume, precum: Saika Sew, Audaces, Caron, Ardmel, Juki, Brother, Kansai, Bieffe, Comel, Siruba, Singer, Yamato, Durkopp, Pfaff, Global, Effeci, Eastman, Maimin, Strobel, Maier, Necchi, Rimoldi.

Badenis Trading este distribuitor oficial in Romania al masinilor de cusut casnice Juki.

Printre tipurile de utilaje importate, enumeram: masinile de cusut lineare cu sau fara taiere, masinile de surfilat cu 3, 4 sau 5 fire, masinile speciale ( butoniera usoara/grea, cheita, nasturi, uberdeck-uri, zig-zag-uri ), generatoare, mese si prese de calcat, utilaje pentru sala de croit, precum si piesele de schimb sau materialele consumabile aferente acestora.
Pentru mai multe detalii depre tipurile de masini importate si despre caracteristicile acestora, va rugam sa accesati site-urile www.badenistrading.ro si www.saikasew.ro

Toate produsele ofertate sunt in conformitate cu standardele de calitate impuse de Uniunea Europeana si Organismele Internationale in acest domeniu.

Denumirea companiei: BADENIS TRADING SRL
Adresa Sediului Social: STR. ANUL 1848, NR.22, Craiova, Dolj, 200486
Cod unic de inregistrare: RO9789391
Nr. Reg. Comertului: J16/916/1997
Adresa sediului fiscal: Str. ANUL 1848, 22, Mun. Craiova, DOLJ
Cod CAEN principal: 4649
Coduri CAEN secundare: 3320, 4619, 4641, 4651, 4664, 4665, 4666, 4669, 4674, 4690, 4791, 9529, 9609.