Meniu
Cos cumparaturi

Despre Noi

BADENIS TRADING a fost fondata in 1997. Compania distribuie articole de calatorie, fashion, business ale brand-urilor Pepe Jeans London, Catalina Estrada, Movom, Roll Road, Maui and Sons, Davidt's, produse de marochinarie scolara brandurile Disney, Santoro’s, Movom, Shimmer si Shine, Enchantimals, Enso, Adept, Avengers, Spiderman), jucarii - producator Ods Distribution, caiete, registre - proucator Mar Mar, brandul Jovi cu toata gama de articole de creatie si coloriaj si brandul Folia cu o gama variata de produse creative, scolare si timp liber.
Am adus la un loc mai multe genuri , astfel incat clientul sa poata alege ceea ce i se potriveste stilului sau propriu. Il introducem intr-un univers modern si rafinat, care se redefineste si se reinventeaza continuu.
Produsele sunt create pentru cei care aprecieaza calitatea, utilitatea, fashion-ul si bunul gust. Toate colectiile au preturi accesibile si cuprind selectii rafinate de marci apreciate international.

In cadrul firmei exista insa doua divizii:

1) Divizia de articole scolare (si de gradinita), articole de calatorie, fashion si business, divizie care importa si comercializeaza produse apartinand celor mai noi licente pentru copii si a unor licente apreciate pentru adulti. Astfel, pentru articolele de scoala si gradinita, copiii dvs pot fi  in pas cu noile tendinte, bucurandu-se de cele mai noi licente:  Cinderella, Frozen, Violetta, Sofia, Doc Plusica, Star Wars, Avengers, Batman, Big Hero, Gorjuss, dar si  de licentele traditionale: Minnie, Mickey, Daisy, SpiderMan, Cars, Planes, Princess, Testoasele Ninja.
Colectiile de articole pentru adulti cuprind linii de bagaje,  marochinarie fashion si business, marcile Pepe Jeans London, Catalina Estrada, Enso, Adept, Movom, Roll Road, Maui and Sons si Davidt's. Pentru toate colectiile enumerate, compania noastra este unic importator si distribuitor.
Pentru vizualizarea colectiilor noastre, puteti accesa site-uurile www.badenis.ro. www.trolere.ro, www.movom.ro, www.pepe-jeans.ro, www.catalinaestrada.ro, www.ghiozdanescoala.ro, www.jovi-romania.ro


2) Divizia de utilaje pentru industria confectiilor si incaltamintei se ocupa cu importul si distributia utilajelor industriale necesare in industria confectiilor si a incaltamintei. Importam marci de renume, precum: Saika Sew, Gemsy, Juki, Brother, Jack, Bieffe, Comel.
Printre tipurile de utilaje importate, enumeram: masinile de cusut lineare cu sau fara taiere, masinile de surfilat cu 3, 4 sau 5 fire, masinile speciale ( butoniera usoara/grea, cheita, nasturi, uberdeck-uri, zig-zag-uri ), generatoare, mese si prese de calcat, utilaje pentru sala de croit, precum si piesele de schimb sau materialele consumabile aferente acestora.
Pentru mai multe detalii depre tipurile de masini importate si despre caracteristicile acestora, va rugam sa accesati site-urile www.badenistrading.ro si www.saikasew.ro

Toate produsele ofertate sunt in conformitate cu standardele de calitate impuse de Uniunea Europeana si Organismele Internationale in acest domeniu.