Meniu
Cos cumparaturi

Pensule

Instrumente esentiale pentru pictura, pensulele sunt potrivite pentru a crea detalii fine si a aduce la viata opere de arta pline de expresie. Fie ca sunt pensule plate sau rotunde, cu peri moi sau duri, din peri naturali sau sintetici, acestea va vor ajuta sa va exprimati creativitatea in modul cel mai precis si frumos posibil.
Recomandate a fi folosite si la gradinita, scoala, after school sau acasa, activitatile de pictura au o valoare educativa ridicata, favorizand dezvoltarea artelor creative, concentrarea si dexteritatea.
Alegeti din selectia noastra variata de pensule pe cea/cele care se potrivesc nevoilor si proiectelor dvs. artistice.
Pensula plata din par natural de porc nr 6 Jovi - material par porc, utilizat pentru pictat. Observatii: curatare usoara la spalare.Această pensulă de la Jovi are vârful plat, din păr natural de porc și mânerul din lemn. Perii sunt groși, elastici și cu o rezistență ridicată.Pictatul este o activit..
1,61 Lei 1,79 Lei
Fără TVA:1,35 Lei
Pensula rotunda nr 6 Jovi - material par ponei, utilizat pentru pictat. Observatii: curatare usoara la spalare...
2,05 Lei
Fără TVA:1,73 Lei
Pensule artistice 4 buc/blister (nr 4,6,8,12) Jovi - 4 bucati / set, material par porc, utilizat pentru pictura bazata pe ulei. Observatii: curatare usoara la spalare.Acest set de pensule de la Jovi au vârful plat, din păr natural de porc și mânerul din lemn. Perii sunt groși, elastici și cu o rezi..
11,25 Lei 12,50 Lei
Fără TVA:9,45 Lei
Pensule artistice 5 buc/blister (nr 0,4,6,8,12) Jovi - material par ponei, 5 bucati / set, utilizat pentru pictura bazata pe apa. Observatii: curatare usoara la spalare.Aceste pensule de la Jovi au vârful rotund, din păr de ponei și mânerele din lemn. Activitățile cu pictură au o valoare educativă ..
12,14 Lei 14,28 Lei
Fără TVA:10,20 Lei
Pensule scoala 2 buc/blister Jovi - 2 bucati / set, utilizat pentru pictura bazata pe apa. Observatii: curatare usoara la spalare.Aceste pensule de la Jovi au vârful rotund, din peri sintetici și mânerele sunt din plastic. Activitățile cu pictură au o valoare educativă ridicată: favorizează dezvolt..
12,85 Lei 16,07 Lei
Fără TVA:10,80 Lei
Pensula rotunda nr 00 Jovi - material par ponei, utilizat pentru pictat. Observatii: curatare usoara la spalare.Această pensulă de la Jovi are vârful rotund, din păr de ponei și mânerul din lemn. Este recomandată a fi folosită la grădiniță, școală, afterschool, dar și acasă, pentru activitățile de ..
17,14 Lei 21,42 Lei
Fără TVA:14,40 Lei
Pensula plata din par natural de porc nr 0 Jovi - material par porc, utilizat pentru pictat. Observatii: curatare usoara la spalare.Această pensulă de la Jovi are vârful plat, din păr natural de porc și mânerul din lemn. Perii sunt groși, elastici și cu o rezistență ridicată.Pictatul este o activit..
19,99 Lei 24,99 Lei
Fără TVA:16,80 Lei
Pensula plata din par natural de porc nr 2 Jovi - material par porc, utilizat pentru pictat. Observatii: curatare usoara la spalare.Această pensulă de la Jovi are vârful plat, din păr natural de porc și mânerul din lemn. Perii sunt groși, elastici și cu o rezistență ridicată.Pictatul este o activit..
19,99 Lei 24,99 Lei
Fără TVA:16,80 Lei
Pensula rotunda nr 1 Jovi - material par ponei, utilizat pentru pictat. Observatii: curatare usoara la spalare.Această pensulă de la Jovi are vârful rotund, din păr de ponei și mânerul din lemn. Este recomandată a fi folosită la grădiniță, școală, afterschool, dar și acasă, pentru activitățile de p..
19,99 Lei 24,99 Lei
Fără TVA:16,80 Lei
Pensula rotunda nr 2 Jovi - material par ponei, utilizat pentru pictat. Observatii: curatare usoara la spalare.Această pensulă de la Jovi are vârful rotund, din păr de ponei și mânerul din lemn. Este recomandată a fi folosită la grădiniță, școală, afterschool, dar și acasă, pentru activitățile de p..
19,99 Lei 24,99 Lei
Fără TVA:16,80 Lei
Pensula plata din par natural de porc nr 4 Jovi - material par porc, utilizat pentru pictat. Observatii: curatare usoara la spalare.Această pensulă de la Jovi are vârful plat, din păr natural de porc și mânerul din lemn. Perii sunt groși, elastici și cu o rezistență ridicată.Pictatul este o activit..
21,42 Lei 26,78 Lei
Fără TVA:18,00 Lei
Pensula rotunda nr 3 Jovi - material par ponei, utilizat pentru pictat. Observatii: curatare usoara la spalare.Această pensulă de la Jovi are vârful rotund, din păr de ponei și mânerul din lemn. Este recomandată a fi folosită la grădiniță, școală, afterschool, dar și acasă, pentru activitățile de p..
21,42 Lei 26,78 Lei
Fără TVA:18,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)