Meniu
Cos cumparaturi

Tempera scoala

Tempera scoala fuchsia 35ml Jovi - cantitate 35 ml, culoare fuchsia. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O gamă fantastică de culori vii, intense si luminoase care pot fi amestecate pentru a transforma orice hâr..
2,36 Lei 3,93 Lei
Fără TVA:1,98 Lei
Tempera scoala negru 35 ml Jovi - culoare negru, cantitate 35 ml. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O gamă fantastică de culori vii, intense si luminoase care pot fi amestecate pentru a transforma orice hârtie..
2,36 Lei 3,93 Lei
Fără TVA:1,98 Lei
Tempera scoala rosu 35ml Jovi - cantitate 35 ml, culoare rosu. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O gamă fantastică de culori vii, intense si luminoase care pot fi amestecate pentru a transforma orice hârtie, c..
2,36 Lei 3,93 Lei
Fără TVA:1,98 Lei
Tempera scoala roz 35ml Jovi - cantitate 35 ml, culoare roz. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O gamă fantastică de culori vii, intense si luminoase care pot fi amestecate pentru a transforma orice hârtie, car..
2,36 Lei 3,93 Lei
Fără TVA:1,98 Lei
Tempera scoala verde inchis 35 ml Jovi - cantitate 35 ml, culoare verde inchis. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O gamă fantastică de culori vii, intense si luminoase care pot fi amestecate pentru a transform..
2,36 Lei 3,93 Lei
Fără TVA:1,98 Lei
Tempera scoala 35 ml Jovi - culoare argintiu, 5 bucati / set, cantitate 35 ml. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O gamă fantastică de culori vii, intense si luminoase care pot fi amestecate pentru a transforma..
2,95 Lei 3,93 Lei
Fără TVA:2,48 Lei
Tempera scoala 35 ml Jovi aurie
Stoc epuizat
Tempera scoala 35 ml Jovi - 5 bucati / set, cantitate 35 ml, culoare auriu. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O gamă fantastică de culori vii, intense si luminoase care pot fi amestecate pentru a transforma or..
3,93 Lei
Fără TVA:3,30 Lei
Tempera scoala alba 35 ml Jovi
Stoc epuizat
Tempera scoala alba 35 ml Jovi - culoare alb, cantitate 35 ml. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O gamă fantastică de culori vii, intense si luminoase care pot fi amestecate pentru a transforma orice hârtie, c..
3,93 Lei
Fără TVA:3,30 Lei
Tempera scoala albastru deschis 35 ml Jovi
Stoc epuizat
Tempera scoala albastru deschis 35 ml Jovi - culoare albastru deschis, cantitate 35 ml. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Produsul dezvolta: simtul estetic, dexteritate, imaginatie, aptitudini de coordonare. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O..
3,93 Lei
Fără TVA:3,30 Lei
Tempera scoala albastru inchis 35 ml Jovi
Stoc epuizat
Tempera scoala albastru inchis 35 ml Jovi - cantitate 35 ml, culoare albastru inchis. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Produsul dezvolta: simtul estetic, dexteritate, imaginatie, aptitudini de coordonare. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O g..
3,93 Lei
Fără TVA:3,30 Lei
Tempera scoala galbena 35 ml Jovi
Stoc epuizat
Tempera scoala galbena 35 ml Jovi - cantitate 35 ml, culoare galben. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O gamă fantastică de culori vii, intense si luminoase care pot fi amestecate pentru a transforma orice hâr..
3,93 Lei
Fără TVA:3,30 Lei
Tempera scoala maron 35ml Jovi
Stoc epuizat
Tempera scoala maron 35ml Jovi - culoare maron, cantitate 35 ml. Observatii: curatare usoara de pe maini si pensule. Tempera de școală Jovi este ideală pentru copiii de la vârsta de 5 ani! O gamă fantastică de culori vii, intense si luminoase care pot fi amestecate pentru a transforma orice hârtie,..
3,93 Lei
Fără TVA:3,30 Lei
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)