Meniu
Cos cumparaturi

Creioane pictat

Creioanele de pictat pe fata sunt produse cu o textura neteda, realizate cu pigmenti cosmetici cu putere mare de acoperire, potrivite si pentru pielea copiilor mici. Se indeparteaza foarte usor, cu demachiant sau cu apa si sapun.
Aceste creioane de pictat dezvolta simtul artistic, creativitatea, imaginatia, dexteritatea, creativitatea si concentrarea copilului. Sunt ideale pentru a fi oferite cadou sau folosite la evenimente speciale precum aniversari, petreceri, festivaluri sau carnavaluri.
Va asteptam sa va alegeti culorile preferate si sa lasati imaginatia sa prinda contur!

Creioane de pictat pe fata 5 culori x 5,6gr/set Jovi - gramaj 5.6 g, diametru 10 mm, culori asortate, 5 bucati / set, dimensiune 60 mm, utilizat pentru pictat fata. Observatii: curatare usoara la spalare, utilizare in siguranta de catre copii, nerecomandata aplicarea in zona ochilor. Produsul dezvo..
13,57 Lei 16,96 Lei
Fără TVA:11,40 Lei
Creioane de pictat pe fata 10 culori 5,6 gr/set Jovi - 10 bucati / set, culori asortate, dimensiune 60 mm, diametru 10 mm, gramaj 5.6 g, utilizat pentru pictat fata. Observatii: curatare usoara la spalare, utilizare in siguranta de catre copii, nerecomandata aplicarea in zona ochilor. Produs testat..
24,28 Lei 28,56 Lei
Fără TVA:20,40 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)