RFID provine de la acronimul in limba engleza, radio frequency identification si reprezinta o tehnologie care poate identifica de la distanta un dispozitiv legat de un computer, care comunica prin unde radio.
Daca  folositi  carduri de credit contactless, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de un portofel cu protectie RFID!

Tehnologia folosita pentru efectuarea platilor, fara a fi nevoie sa introduceti sau sa treceti cardul prin POS, reprezinta un pericol, atunci cand cineva rau intentionat ar avea cu el un dispozitiv care preia acest semnal, fara ca tu sa observi! Aparatul ar putea fi plasat chiar langa portofelul dvs, putandu-se face plati pentru sume mai mici, fara sa vi se ceara codul PIN, adica fara ca dvs sa stiti!
De aceea, astazi este important sa ai un blocator de semnal RFID, in geanta sau portofel, pastrand astfel cardurile protejate!

Cardurile fara contact au dus la aparitia hotilor de buzunare 2.0
Datorita popularitatii cardurilor de credit si debit, talharii nu mai sunt dupa putinele bancnote pe care le poti purta in geanta, ci detaliile cardurilor tale pentru a le putea folosi sub forma de achizitii extravagante si costisitoare fara ca tu sa-ti dai seama. Mass-media i-au numit hoti de buzunare cibernetici sau hoti de buzunare 2.0

Protejati-va cardurile cu portofele RFID
In magazinul nostru gasiti o varietate de  modele de portofele si genti de dama sau barbatesti, brand-urile Pepe Jeans si Movom care, pe langa faptul ca au acest sistem special de protectie pentru carduri, sunt practice, functionale si cu design-uri foarte trendy.

Vizitati sectiunea portofel si protejati-va cardurile de eventuale furturi!