Dacă ne gândim la ceea ce nu poate lipsi din geanta noastră când plecăm de acasă, cu siguranță un lucru ne vine în minte imediat. Portofelul! Pe lângă telefon și alte accesorii.

Portofelul este un accesoriu prin excelență, pentru că este un articol total practic și funcțional, dar adaugă și stil și dezvăluie anumite aspecte ale personalității deținătorului. Portofelele au chiar și valoare sentimentală pentru că în ele se păstrează amintirile.

Cele mai bune portofele pentru bărbați sunt funcționale, rezistente și cu un design minimalist.
Primul lucru pe care trebuie să-l știi atunci când alegi un portofel bun pentru un bărbat este acela că există diferite tipuri și modele. Nu toate sunt la fel și în funcție de nevoi și/sau gusturi, va trebui să optezi pentru un portofel, un port card sau un portofel cu port card (cu închidere click, închidere cauciuc, închidere cu fermoar sau pur și simplu fără închidere).

Portofelele pentru bărbați pot fi împărțite în 3 categorii:
» Portofele simple
Aceste modele se numără printre cele mai bune portofele pentru bărbați. În principal din cauza dimensiunilor lor, deoarece sunt de obicei mici și se potrivesc perfect în buzunar.
Dar au și capacitatea perfectă de a transporta carduri și bancnote, ceea ce este ideal atunci când nu doriți să fie prea voluminos și preferați să păstrați monedele separat . Modelul său retro (este cel mai „clasic” model de portofoliu) îl face, fără îndoială, un obiect dorit și în trend.» Port carduri/Suport de carduri (card holder)
Ele pot părea simple la prima vedere. Dar... cine a spus că simplul nu este practic? Deținătorii de uri câștigă mult teren în ultimele sezoane.

Și în ciuda faptului că la început a fost conceput pentru a stoca cărți de vizită, astăzi sunt mulți care îl folosesc pentru a-și transporta cardurile principale, cardul de identitate și permisul de conducere. Cu alte cuvinte, documentația esențială fără de care nu poți pleca de acasă. Spațiu mic, practic, confortabil și funcțional. Ce poți cere mai mult pentru unul dintre cele mai bune portofele pentru bărbați?» Portofele cu suport de carduri (card holder)
Acest mode este combinația perfectă între un portofel și un suport de card. Ocupă spațiul minim necesar și poți avea toate actele necesare cu tine în buzunar.
Din ce în ce mai mulți căutăm un astfel de portofel în care să putem depozita tot ce ne trebuie, fără ca acest lucru să ne deranjeze.
Dar la fel de important este și materialul din care este confectionat portofelul. Și deși poate părea nesemnificativ, durata și designul vor depinde în mare măsură de materialul acestuia.

Materialele cele mai bune pentru portofelele pentru bărbați sunt pielea și poliesterul
Portofelele din piele oferă eleganță și durabilitate. Sunt mai clasice, dar rezistă mai bine la uzură. Astfel, ele ne oferă o flexibilitate de neegalat și o ergonomie tipică pielii naturale. Fără îndoială, alegerea unui portofel din piele pentru bărbați este o valoare sigură și va fi foarte apreciat dacă vei dori să-l oferi cadou.

La rândul lor, portofelele din poliester merg pe un stil mai casual și mai tineresc. Au avantajul că sunt mai rezistente la apă și ușor de curățat și pot fi oferite și copiilor mici.

Stilul spune multe despre tine. Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine!
Când vorbim despre stil, vorbim despre design. Iar pentru portofele sunt clar două: elegant, clasic si într-o culoare uniformă, neutră sau casual, îndrăzneț si cu model. Care iti place cel mai mult? Alege dintre cele mai bune portofele pentru bărbați pe cel care descrie cel mai bine felul tău de a fi. Te vei simți mai în siguranță!